Ομάδα αυτογνωσίας: αυτοεκτίμηση

Ομάδα αυτογνωσίας: αυτοεκτίμηση

Αυτοεκτίμηση: μια υπερτιμημένη αξία ή στάση ζωής; Τι σημαίνει να έχει κάποιος αυτοεκτίμηση;  Συνδέεται η αυτοεκτίμηση με την ευτυχία, την επιτυχία, την επίτευξη στόχων;
Η αυτοεκτίμηση αποτελεί θεμελιώδες, πολυσύνθετο χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς μας και ελάχιστα συνειδητοποιημένο. Είναι ο όρος που χρησιμοποιούμε, όταν θέλουμε να εκφράσουμε τη συνολική εκτίμηση που έχουμε για την προσωπική μας αξία. Η αυτοεκτίμηση περιλαμβάνει πεποιθήσεις μας και συναισθήματά μας που αφορούν τον εαυτό μας, αναφέρεται στον τρόπο που εμείς οι ίδιοι βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα από τις εμπειρίες μας. Όταν η αντίληψη του εαυτού μας είναι θετική, μας δίνει τη δυνατότητα να ενεργούμε αποδοτικά, να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας και να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες της ζωής.
Στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση των βασικών αρχών της αυτοεκτίμησης : θετική ψυχολογία, αγάπη και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.

Η ενημέρωση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 13.00 – 14.00 στα γραφεία του Κέντρου ΠΝΟΗ, Ευαγγελιστρίας 2 Γλυφάδα.

Οι συναντήσεις των ομάδων είναι δίωρες εβδομαδιαίες και το κόστος συμμετοχής είναι 80 ευρώ τον μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του κέντρου Πνοή: 210 8952008 και 6972 091907.


shares